KO BI REKAO?

Konačno je tu: Nekadašnja tinejdž ZVEZDA Avril Lavinj, nakon DESET godina medijske ilegale i DEPRESIJE, vratila se POD LUPU JAVNOSTI!

0

Zamenili su je dvojnicom, ali je rešila da se vrati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pojavila se na ekranima, otpevala jednu pesmu i postala idol tinejdžerki. Nizala je hitove, a onda se proneo glas da je pevačica mrtva, i da je sve bila jedna velika zavera.

 

Avril Lavinj je 2002. godine izbacila pesmu "Complicated" i tako se rodila tinejdž pank zvezda u telu devojčice iz Kanade. Bila je buntovna i uvela modu nošenja kravata na sve, a na velika vrata vratila je grandž stil. Nizala je hitove i albume, a onda je nestala sa scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne ? Super Fan? (@_avrilogy_) on

 

Pre par godina proneo se glas da je Avril zapravo mrtva još od 2003. godine i da ju je izdavačka kuća zamenila dvojnicom Melisom Valdelom.

 

Teorija kaže da se Avril na samom početku karijere teško nosila sa slavom, pa da je unajmila dublerku po imenu Melisa. Borba sa depresijom naterala ju je da sebi oduzme život, pa je Melisa u potpunosti preuzela njen identitet.

Potvrdu za ove spekulacije, osim u promeni muzičkog pravca, vide i u detaljima poput oblika njenog nosa, brate, mladežima i tetovažama koje se navodno ne nalaze na istom mestu.

 

Ispostavilo se da ništa od toga nije istina kada se Avril nakon duge medijske ilegale nedavno vratila pod lupu javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne ? Super Fan? (@_avrilogy_) on

 

 

makonda-tracker