odlično se drži

OSTALA U SESTRINOJ SENCI: Lepa Španjolka je jedno vreme bila IZUZETNO popularna i kod nas, a danas je SAMOHRANA majka i izgleda više nego FANTASTIČNO

1

Proslavila se ulogom u seriji "Korak napred", koja je bila veoma gledana na našim prostorima.

monika kruz
monika kruzfoto: Profimedia

Sestre Monika i Penelope Kruz možda jesu u petoj deceniji života, ali i mnogo mlađim ženama mogu očitati lekciju o izgledu.

 

Zanosne Španjolke, među kojima su tri godine razlike, godinama važe za prave lepotice, ali na nedavnom događaju u Madridu Monika se pojavila bez starije Penelope.

 

41-godišnja brineta takođe je glumica, ali i plesačica; ipak, nikada nije ostvarila glumačku karijeru kao sestra, iako je ples napustila kako bi se posvetila glumi.

 

I dok je Penelope već godinama u sretnom braku s kolegom Havijerom Bardemom, s kojim ima dvoje dece, Monika je od 2013. godine ponosna majka devojčice Antonele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

 

Španjolka je dete dobila sama, tačnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne smatra hrabrom jer je samohrana majka.

 

"Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dete sama nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s detetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sedim i čekam da mi prođe vreme za to."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

 

Tada je komentarisala i natpise kako je danas i lepim ženama teško pronaći ljubav. "To je istina. Ne radi se o tome kako izgledate."

 

Priznala je i kako se više ne brine o pronalaženju muškarca iz snova, a kćerkica joj je pomogla da se usredsredi na sebe i ono što ona želi, jer sada treba naći muškarca koji će biti pravi za obe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

 

Poznato je nekoliko muškaraca koji su osvojili njeno srce u prošlosti, ali veze nisu potrajale.

 

 

makonda-tracker