MLADI I SPREMNI

Istina je na videlu: Džastin Biber i njegova SUPRUGA Hejli otvoreno govore o VENČANJU ali i problemima sa ANKSIOZNOŠĆU!

0

Iskazali su jasan stav!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin Biber i njegova supruga Hejli Boldvin rešili su da za magazin "Vogue" otvoreno govore o svom venčanju, ljubavi ali i problemima sa zavisnošću koji su mučili pevača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hejli je otkrila poentu braka:

 

Mi smo dvoje mladih ljudi koji uče. Neću sesti ovde i pričati vam magičnu priču. Uvek će biti teško. To je izbor. Ne budiš se svako jutro uz misli: ’Ja sam u potpunosti zaljubljena u tebe, ti si tako savršen’. To nije brak. Ali u tome i postoji čar – imati želju da se boriš za nešto, posvetiti se gradnji sa nekim."

 

On je otvoreno progovorio i o zavisnošću:

 

Radio sam neke stvari kojih sam se jako stideo. Bio sam mnogo uobražen. Mislim da sam zato preterano koristio tablete protiv anksioznosti. Moja mama uvek kaže da žene treba tretirati sa poštovanjem. To mi se vrtelo u glavi kada bih imao odnose, pa nikada nisam mogao da uživam. Droga je stavljala zavesu između mene i onoga što sam radio. Bilo je jako mračno. Mislim da je bilo perioda kada je obezbeđenje ulazilo u moju sobu kasno uveče kako bi mi proverili puls i da li i dalje dišem."

On otkriva i zbog čega se oženio sa Hejli:

 

Kada sam je video prošlog juna, shvatio sam da sam zaboravio koliko sam je voleo i koliko mi je nedostaja i kako je pozitivno uticala na moj život. Tada sam shvatio šta sam tražio."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

makonda-tracker