rodila se ljubav

Naomi Kempbel u strastvenoj vezi sa OVIM slavnim pevačem: Prvo ju je obasipao komplimentima, pa je izgubila glavu za 23 godine mlađim momkom

0

Njih dvoje su poludeli jedno za drugim, pa im ne smeta ni velika razlika u godinama.

naomi kempbel
naomi kempbelfoto: Profimedia

Sredinom januara počelo se šuškati o novom paru sa javne scene koji je sve iznenadio.

 

Radi se o bivšem top-modelu Naomi Kempbel i pevaču Lijamu Pejnu, koji su uhvaćeni u javnom flertu na Instagramu. Sve je počelo kada je Naomi objavila fotografiju nove frizure, a Lijam komentarisao: "Savršenstvo u jednoj osobi... Nemoj tako da me gledaš", a zatim joj je i poslao poljubac.

 

Lijam je zatim objavio golišavu fotografiju na svom profilu, a Naomi mu je odlučila uzvratiti kompliment: "Predivna duša."

 

Lijam joj je na to ponovo odgovorio komentarom da "svoj svoga prepoznaje", te joj ponovo poslao poljubac. Čak ni razlika od 23 godine njima ne predstavlja problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Iako je poznato kako bivši pevač popularnog benda "One direction" voli starije dame i sa 10 godina starijom bivšom Šeril Kol ima i sina, ovde je javnost najviše iznenadila Naomi, koja nikada nije punila novinske stupce takvim vestima.

 

Čini se kako to nisu bili samo tračevi i kako je par jako zaljubljen. Navodno se viđaju već dva meseca, a poslednjih nedelju dana viđeni su nekoliko puta zajedno u Londonu. Takođe, par je zajedno dočekao i Novu godinu u dalekoj Gani.

 

"Lijam je izgubio glavu za Naomi i ne može verovati da je izabrala upravo njega. Često se viđaju, seks je neverovatan, a Lijam o njoj misli da je prekrasna. Smatra se velikim srećnikom, jer hemija među njima je fantastična", otkrio je izvor blizak pevaču.

 

 

makonda-tracker