SRPSKI ZET

UDVARAO SE VINONI RAJDER, A ONDA JE UPOZNAO NJENU ASISTENTKINJU… Romantična priča slavnog oskarovca i srpske šminkerke oduzima dah

0

Zbog nje je bio spreman da se posvađa sa rođenom familijom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Kristijan Bejl je već skoro dve decenije u braku sa lepoticom Sandrom Blažić poznatoj i pod nadimkom Sibi, koja je zapravo na rođenju dobila ime Srbislava, ali ga je kasnije promenila.

 

Njihova ljubavna priča počela je krajem devedesetih godina i traje i dan danas. Sandra je rođena 1970. godine u Čikagu, Bbudući da je porodica krajem šezdesetih godina emigrirala iz Jugoslavije u Ameriku. Diplomirala je menadžment na Univerzitetu "Južna Kalifornija", a povremeno je radila i kao manekenka.

 

Početak karijere Kristijana Bejla obeležila je saradnja sa Vinonom Rajder koja mu je i obezbedila prve važnije uloge. Glumica je ostala imuna na njengova udvaranja, a na jednoj zabavi upoznala je Christiana sa svojom asistentkinjom. Bila je to upravo Sibi Blažić. Od tog trenutka traje njihova ljubavna priča.

 

Blažićeva i Bejl, koji je četiri godine mlađi od nje, brzo su postali nerazdvojni i venčali su se 2000. u Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.

 

foto: Profimedia

 

U jednom od retkih intervjua u kojima govori o svom privatnom životu Kristijan Bejl je slikovito opisao svoju ženu Sibi.

 

- Moja supruga je veoma jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram, ali Sibi se to sviđa i misli da je to zaista „kul“. Možete to posmatrati na dva načina. S jedne strane, neko bi rekao: „Jadna žena, naterana je da se nosi sa tim“, a opet možete i da joj zavidite i kažete: „Kakva srećnica, u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca“ - izjavio je Kristijan Bejl.

 

Teškoće u braku

 

Međutim, njihov brak nije tako idiličan kako bi se moglo zaključiti, pre svega zbog Bejlove prgave naravi, a kako navode njihovi prijatelji, Sandra se često nalazi u nezgodnoj poziciji da mora da pronađe način da smiri svog supruga koji je sklon nekontrolisanim izlivima besa. To se najbolje videlo u julu 2008. kada se Kristijan uoči londonske premijere filma „The Dark Knight“ žestoko posvađao sa majkom Dženi i sestrom Šeron. Navodno, povod za svađu je bilo to što je Dženi ružno govorila o Sandri, a priča se da je ulje na vatru dodala i Šeron koja je od brata tražila pozajmicu od 150.000 evra. Porodična svađa se završila tako što je Bejl majku i sestru bukvalno izbacio iz svoje hotelske sobe, zbog čega je nekoliko sati proveo u pritvoru u londonskoj policiji. Ipak, optužbe za fizički napad su odbačene, a poznati glumac je od tada prekinuo svaki kontakt sa majkom i sestrom.

foto: Profimedia

 

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je bez razloga na nas, a njegova supruga Sandra koju sam srela nekoliko puta je to sve ćutke posmatrala. Kristijan nam mnogo nedostaje, ali on ne odgovara na naše pozive, mejlove i rođendanske čestitke. Čak je i nekoliko puta promenio broj telefona da mi ne bi mogli da stupimo u kontakt sa njim. Na „Guglu“ tražim njegove slike kako bih videla kako je. Ponekad se slika sa kćerkom, pa mogu da vidim kako moja unuka raste. Ako želim da saznam šta se dešava u njegovom životu, čitam novinske naslove. Zamislite da mu se nešto strašno desi a ja to moram da saznam iz novina - ispričala je majka britanskog glumca.

 

Deca uče srpski

 

Izgleda da Bejl ima mnogo bolji odnos sa porodicom svoje supruge, a Sandrin otac Slobodan Blažić nedavno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin i sin Džozef nauče i maternji jezik.

 

foto: Profimedia

 

Blažić je dodao i da Bejl svakog Uskrsa sa porodicom ide u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu, kao i da je fasciniran pravoslavnim venčanjem, na kome mladenci nose krune što, po Bejlovom mišljenju, čoveku daje mogućnost da se bar na jedan dan oseća kao kralj.

 

 

makonda-tracker