BILA JE SEKS-SIMBOL

Iako je snimila NAJGORU PLOČU svih vremena, svi su je voleli: Evo kako danas izgleda pevačica koja se proslavila idealnim 90-60-90 merama (FOTO)

5

Moramo priznati da se baš dobro drži

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sredinom osamdesetih godina prošlog veka žarila je i palila naslovnicama tabloida, nastupala na televiziji, snimala albume… Danas ima 52 godine, uživa u penziji, ali koristi priliku da se tu i tamo pojavi u javnosti.

 

Ikona osamdesetih Samanta Foks bila je jedna od retkih koja se mogla pohvaliti merama 90-60-90, što je ponosno isticala u svakoj prilici. Njen debi album “Touch me” našao se na listi britanskog “Channel 4” među najgorim pop albumima svih vremena, ali to nije zaustavilo njenu popularnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vintage beauty magazine (@look_in_retro) on

 

Razlog tome leži u fotografisanju u toplesu za britanski list “The Sun”, što je njenu karijeru lansiralo u orbitu.

 

Njeno bujno poprsje postalo je san muškaraca, ali i žena koje su se ugledale na nju. Broj obožavalaca rastao je iz dana u dan.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako Samanta Foks izgleda danas:

 

 

foto: Youtube Printscreen

 

Pojavila se u nekoliko filmova i TV serija, a jedno vreme je radila i kao voditeljka. Publika ju je volela, iako su kritičari dočekivali na nož svaki novi singl, ne štedeći kritike na račun njenih vokalnih sposobnosti.

 

Semi je nedavno iskoristila priliku da se pojavi se na jednoj poljskoj televiziji u emisiji “What is the melody” i pokazala da još uvek ima šta da pokaže.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker