bahato

NAJLUĐI POKLONI SLAVNIH LIČNOSTI: Dijamatska wc šolja, zlatna kada ili sprava za lažni sneg od dva miliona dolara?

0

Oni definitivno nisu žalili novac da se počaste svoje voljene i sebe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetski džetseteri vole da preteruju u svemu, pa tako i u poklonima za Božić.

 

Ben Aflek je bivšoj supruzi Dženifer Garner tako poklonio dijamantski prsten od 7 karata. Njegova bivša verenica Dženifer Lopez takođe je mogla da se pohvali darom - WC šoljom optočenom dijamantima, rubinima i safirima. Pevačica je 2017. od sadašnjeg verenika Aleksa Rodrigeza dobila avion od 40 miliona dolara.

 

Džud Lou je kavaljer, pa je svojoj nekadašnjoj verenici Sijeni Miler darovao prsten sa safirom. Da je Dejvid Bekam darežljiv, pokazuje to što je svojoj Viktoriji još pre 18 godina doneo torbicu s dijamantima i ključeve auta. Za njim ne zaostaje ni Majk Tajson, koji je supruzi svojevremeno kupio zlatnu kadu od dva miliona dolara. 

 

Paris Hilton je sebe počastila "bentlijem" koji je koštao 285.000 dolara, a čija je kontrolna ploča u dijamantima. Bijonse je suprugu Džej Ziju prošle godine kupila "bugati" vredan dva miliona dolara, a on njoj torbicu od 350.000. Slavni par ćerki je pazario lutku od belog zlata s dijamantima, vrednu 60.000 dolara. Maraja Keri je za božićne praznike od bivšeg muža dobila "bugati" od 400.000 dolara.

 

Otac Tori Speling, pokojni producent Aron, deci je kupio sprvu za lažni sneg vrednu dva miliona dolara, a Tori je to isto poklonila svojoj deci 2009! Lejdi Gaga je za praznike 2015. od šefova svoje muzičke kuće dobila na poklon belog konja.

 

 

makonda-tracker