čudno

JEZIVO: Glumica vizijom predvidela ćerkinu smrt, pa umrla dan posle nje!

0

Proslavljena glumica imala je neobični predosećaj da će ostati bez svoje ćerke, glumice Keri Fišer.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena holivudska glumica Debi Rejnolds predosećala je da će njena ćerka Keri Fišer, takođe glumica, preminuti.

 

Kako prenosi britanski Dejli Mejl, Debi je svojoj prijateljici rekla da je imala viziju u kojoj je jasno videla da će joj kći uskoro umreti.

 

Glumica koja je ostala zapamćena po ulozi princeze Leje u "Zvezdanim ratovima" preminula je od infarkta srca tokom leta avionom u 61. godini. Samo dan kasnije, od možanog udara preminula je i njena majka, koja je u to vreme imala 84 godine.

 

Sada njena prijateljica tvrdi da je Debi sve predosećala i znala šta će se dogoditi.

 

- Debi sam posećivala svake tri nedelje, a poslednji put kad smo se videle, bilo je to 21. decembra, rekla mi je da je noć pre imala viziju. Ona je to nazvala 'iskustvom sa smrću' - rekla je njena prijateljica za časopis Pipl.

 

- Opisala je da je, ležeći u krevetu, do nje stiglo nešto poput oblaka. Najpre se taj 'oblak' zadržavao iznad njenog tela, dok je tek kasnije shvatila da se oblak pomakao na drugu stranu kreveta. Odmah mi je rekla da je to mesto na kome uvek sedi Keri kad posećuje svoju majku - dodala je.

 

Ipak, glumica se ni u jednom trenutku nije uplašila svoje neobične vizije, niti činjenice da bi mogla umreti.

 

- Debi se uopšte nije bojala smrti. Rekla mi je, ako se to slučajno zaista dogodi, da je imala predivan život. Ipak, ljudi stare i to je nešto sa čime se svi mi moramo pomiriti - dodala je njena prijateljica.

 

 

makonda-tracker