ZVONE PRAPORCI

Niko nije znao da se s OSKAROVCEM zabavlja već godinama: Kejti Holms naprasno objavila da se UDAJE i da želi ZIMSKO venčanje

0

Nakon kraha braka s Tomom Kruzom, glumica je konačno pronašla pravu ljubav

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kejti Holms i glumac Džejmi Foks planiraju venčanje u Parizu, prenosi Radar Online.

 

Oni su bili najtajanstveniji holivudski par i svoju vezu su krili godinama, a sada su napokon odlučili da sve ozvaniče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

 

O njihovoj vezi šuška se još od 2013. godine, ali Kejti i Džejmi su do sada u javnosti viđani vrlo retko zajedno i vešto su se skrivali od paparaca.

 

- Pariz je grad u kom su odlučili da krunišu svoju ljubav. Kejti je ubedija Džejmija da je konačno vreme da se zaista s njom skrasi i zato su tek sad otvoreno izašli u javnost. Ona želi zimsko venčanje u Gradu svetlosti - tvrdi neimenovani izvor blizak paru i dodaje da su njih dvoje zaljubljeni kao prvog dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Njih dvoje su ranije navode medija o vezi uvek demantovali. Sam Džejmi je nekoliko puta tvrdio kako je ta priča o njihovoj romansi čista izmišljotina i da su njih dvoje samo dobri prijatelji. S druge strane, nakon razvoda od bivšeg supruga, Toma Kruza, glumica se povukla iz javnosti te posvetila odgoju kćeri Suri.

 

Razlog za skrivanje ove veze možda se skriva u navodnom ugovoru koji je Kejti, pod prunudom, potpisala s Tomom, prema kom glumica ne sme da ima vezu pet godina nakon razvoda.

 

foto: Profimedia

 

Priče o veridbi pojavile su se nakon što je Kejti viđena s prstenom na ruci, ali je njen menadžer tada tvrdio da je to bio samo rekvizit za snimanje filma “The Secret”.

 

 

makonda-tracker