OTKRIVAMO

Nove TAJNE sajentologije: Zašto bivše žene Toma Kruza NE PRIČAJU O UŽASIMA koje su preživele?

0

Lea Remini, glumica i bivša članica kontroverzne religije objasnila je zašto Nikol Kidman i Kejti Holms ne smeju da pričaju medijima o svojim brakovima sa Tomom Kruzom.

Tom Kruz i Nikol Kidman
Tom Kruz i Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Glumica Lea Remini pre devet godina izašla je iz sajentologije od tada javno govori o užasima koje je doživela. Remini je gotovo celog života bila deo kulta - njena majka i cela porodica postali su sajentolozi kad je Lea imala devet godina, prenosi Stil.

 

Otkad je izašla, Lea je snimila dva dokumentarca i trenutno nastavlja rad na dokumentarnoj seriji o sajentologiji u kojima otkriva strašne stvari koje se ljudima događaju unutar same organizacije, ali pogotovo onda kad izađu iz nje. Za svoju seriju ove je godine dobila Emi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on

Tvrdi da nju maltretiraju konstantno, zastrašuju je, prate je i prete njoj i njenoj porodici.

 

U novom intervjuu pričala je o tome zašto Nikol Kidman i Kejti Holms, bivše supruge Toma Kruza koje više članice sajentološke crkve, nikad u javnosti ne progovaraju o užasima koje su tamo doživele.

 

"Pretpostavljam da su potpisale ugovore koji im to zabranjuju. Verujte mi, da Kejti ode na ručak sa mnom, oduzeli bi joj starateljstvo nad Suri. To je stvarno bolesno", rekla je Lea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 

Kejti je u braku s Kruzom bila od 2006. do 2012. i imaju ćerku Suri, koju Kruz navodno nije video ni čuo godinama, a Nikol je bila u braku s njim od 1990. do 2001. Imali su usvojenu decu Isabelu i Konora, koji nisu u kontaktu s glumicom od razvoda.

 

Sajentolozi ne smeju da razgovaraju niti da budu kontaktu s ljudima koji su izašli iz organizacije, a pogotovo s onima koji javno govore protiv nje. Tako se Lea kloni svoje nekadašnje prijateljice, glumice Elisabet Mos, zvezde "Sluškinjine priče" i "Momaka s Madisona", jer je ona još aktivna u sajentologiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) on

 

"Govorila sam protiv sajentologije i ona zato ne sme da priča sa mnom. Zato ne želim da je stavljam u nezgodan položaj pa je izbegavam. Nemam ništa protiv nje lično. Ona podržava organizacioju koja je nasilna i uništava porodice, ali ona to mora sama da nauči, baš kao što sam i ja morala", rekla je Remini.

 

Inače, pretpostavlja se da je Kejti Holms tek prošle godine otkrila da je u vezi s Džejmijem Foksom jer je u brakorazvodnim dokumentima potpisala kako neće imati vezu u javnosti pet godina od razvoda sa Kruzom. Baš kada je taj period istekao, pojavile su se prve paparaci fotografije para koji je, navodno, u vezi već godinama.

 

 

 

makonda-tracker