čari dobrog šminkanja

Usamljena i izolovana: Margo Robi se DRASTIČNO promenila zbog ove uloge (VIDEO)

0

Poznata kao jedna od najlepših žena na svetu, ova holivudska glumica je prošla kroz ekstremnu transformaciju da tumači lik legendarne britanske kraljice

Margo Robi je potpuno drugačija u njenom novom filmu
Margo Robi je potpuno drugačija u njenom novom filmufoto: Profimedia

Australijska glumica Margo Robi važi za jednu od najlepših žena u Holivudu danas. Njen "Instagram" profil je prepun provokativnih i seksipilnih fotografija, koji obraduju njene fanove. Međutim za novi film "Meri, kraljica Škota", gde tumači lika kraljice Elizabete Prve, njen izgled je drastično promenjen.

 

Njene jake crte lica i bujna plava kosa, su zamenile napadna šminka, jarko crvena kosa i neuredno lice. 

 

Margo je rekla kako to što je bila prvi put "ružna" u nekom filmu, bio zapravo neka vrsta društvenog eksperimenta. Otkrila je da su je tokom snimanja kolege pomalo izostavljale iz društva.

 

Ona bi se tokom snimanja osećala usamljeno i izolovano. 

 

Obratila bih se nekome da ga pitam kako ti je prošao vikend, a osoba ne bi htela ni da mi priđe. Bila sam baš izolovana i osećala se usamljeno. Zanimljiv društvenim eksperiment svakako", ispričala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Ipak joj nije žao što je izabrala takvu ulogu.

 

Nisam htela da izaberem još jedan scenario gde sam nečija devojka ili žena, samo neko ko podupire priču muškarca. To mi je postalo neinspirativno.", otkrila je Margo.

 

 

 

makonda-tracker