hrabrost

Postala je SVETSKI model uprkos invaliditetu: Za Paolu Antonini GRANICE NE POSTOJE!

0

Za nju ne postoje granice, a danas putuje po celom svetu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Koliko su snovi zapravo nedostižni i kada se zapitamo, imamo li sve šta nam je zaista potrebno našem mikrosvetu, iz milošte zvanom "beskonačna imaginacija"?

 

I pre nego što pokušamo da odgovorimo na ova štura pitanja, donosimo vam životnu priču, hrabre, entuzijastične devojke iz Brazila, koja je svojom željom, voljom i prihvatanjem svog životnog puta od sebe načinila pobednika i avanturistu, bez postavljenih granica. Naime, Paola Antonini dvadesetjednogodišnja manekenka koja osvaja svetske modne piste svojom neustrašivošću i autentičnošću, pre nekoliko godina doživela je saobraćajnu nezgodu, kada je na nju naleteo vozač automobila u alkoholisanom stanju i naneo joj povrede leve noge, koja joj je nakon više intervencija morala biti amputirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on

Sa ove vremenske distance Paola ističe da je ta kobna noć nije omela da ostvari svoj san i postane muza uticajnih modnih dizajnera, širom sveta. 

Želela sam da postanem model, zbog svih drugih ljudi kojima je amputiran neki deo tela."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Antonini (@paola_antonini) on

Zadivljujuća energija ove devojke, oduševila je mnogobrojne korisnike društvene mreže "Instagram", na kojoj Paolin profil broji 2,5 miliona pratilaca, koji s nestrpljenjem očekuju svaki novi post mlade manekenke. Od 2014. godine Paola korača svetskim destinacijama uz pomoć nožne proteze, koja joj omogućava normalno funkcionisanje i brzinu. Italija, Španija, Brazil, neke su od avantura sa kojih nas obraduje interesantnim fotografijama peščanih plaža, tradicionalnih trpeza i preplitanja kulturnih okvira ovih predela. 

 

Verujte svojim potencijalima!

 

 

makonda-tracker