Šta se desilo?

Bila je vitka, a sad je preterala sa mršavljenjem: Kako je Džulija Roberts izgubila kilograme

0

Ova poznata glumica važi za jednu od najlepših žena u Holivudu.

Džulija Roberts važi za jednu od najlepiših žena Holivuda
Džulija Roberts važi za jednu od najlepiših žena Holivudafoto: Profimedia

Džulija Roberts jedna je od najlepših žena u Holivudu i svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iako ima lepu liniju, 50-godišnja glumica je zbog poslednjeg angažmana izgubila na kilaži, prenosi Stil.

 

Iako je čak pet puta bila proglašena za najlepšu ženu sveta prema People magazinu ova glumica je sada samo bleda senka nekadašnje lepotice.

 

Ono što se u poslednje vreme može primetiti je to da je svoju ionako vitku figuru gotovo prepolovila. Naime, Džulija je zbog zadnjeg angažmana izgubila na kilaži i o tome je i sama progovorila.

 

"Zapravo, poslednji film nazvala bih kardio glumom. Svaki dan nosite na sebi tonu stvari, jurite gore-dole stepenicama. Moram priznati da sam zato izgubila jedan konfekcijski broj i da mi sve stare pantalone spadaju", rekla je u razgovoru za portal BANG Showbiz.

 

Iako je mnogi pamte po mnogim romantičnim komedijama, Džulija priznaje da je njena najveća glumačka strast trileri, koji zahtijevaju malo veću fizičku sposobnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Jednostavno volim taj žanr i imala sam sreće da glumim u nekim trilerima. Iako znam koliko me naporan rad čeka, ne mogu odbiti takve uloge. Lik koji sada igram prihvatila sam zbog svih okolnosti koje su zadesile tu ženu. Čim sam pročitala scenario, nisam mogla da prestanem da mislim o tome i jedva sam čekala da se uživim u ulogu", rekla je američka glumica koja trenutno u seriji "Homecoming" igra konobaricu Hajdi koja je napustila bivšu karijeru.

 

 

makonda-tracker