smelo

Lejdi Gaga priznala da nikada nije imala SAMOPOUZDANJA: Morala je da se skine u TOPLES! (FOTO)

0

Fotografija je prikupila mnogo lajkova...

lejdi gaga
lejdi gagafoto: Profimedia

 

Pevačica, Lejdi GaGa (32), posljednih dana uživa u uspehu koji je postigao njen novi film 'Zvezda je rođena'. GaGa je pre nekoliko dana pozirala za Elle magazin i za potrebe snimanja se skinula u toples.

 

Premda je nedavno ispričala sve o svojoj borbi s manjkom samopouzdanja, iz njene najnovije fotografije se to ne bi moglo iščitati. Gaga je rukama prekrila grudi i pokazala zavidnu liniju. Fotografija je na društvenim mrežama prikupila milijune lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Film 'Zvezda je rođena' je projekt Bredlija Kupera (43) koji je u njemu debitovao kao redatelj. Svoju 'zvezdu' Cooper je pronašao na dobrotvornoj večeri za obolele od raka, na kojoj je nastupila Lejdi GaGa.

 

Nakon što je otpevala samo nekoliko taktova pesme 'La Vie en Rose' shvatio je, kako kaže, da je ona savršena za ulogu. Pevačica ga je ubrzo pozvala u svoju kuću u Malibuu.

 

 

- Pričali smo, jeli špagete i pevali. Pristala je glumiti u mom filmu pod jednim uslovom. Rekla mi je da mrzi scene u kojima se vidi da glumci pevaju na playback i da će od mene stvoriti pevača ako ja od nje napravim glumicu - rekao je Bredli. Glumac je zatim vežbao pevanje 18 meseci po šest sati dnevno.

 

lejdi gaga i bredli kuper
lejdi gaga i bredli kuperfoto: Profimedia

 

Pesma iz filma, 'Shallow' je stigla u vrh top liste, a singl je u Americi prešlusan preko 8,3 miliona puta.

 

 

makonda-tracker