holivudske priče

Na filmu su se voleli, a u stvarnosti OVI GLUMAČKI PAROVI su bili u ŽEŠĆIM sukobima: Šeron Ston je ugrizla za usne svog partnera, Meril Strip dobila ŠAMAR...

0

Ima kolega koji se ne podnose, ali moraju gluumiti ljubav

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Za glumce je sigurno teško snimati seks scene. Moraju biti potpuno goli na setu ispred 'stranaca' i pretvarati se da se seksaju s kolegama. Iako je to potpuno simulirano većinu vremena, ipak se moraju ljubiti i dirati s nekim s kim inače ne bi. Postoje glumci koji se u stvarnom životu ne podnose, a na setu su morali glumiti ljubavni par.

 

U popularnom filmu 'Devet i po nedelja' glavne uloge su imali im Kim Besindžer (64) i Miki Rourke (66). Kim je za New York Times rekla da ju je snimanje erotskih scena udaljilo od kolege Mickija.

 

Redatelj Adrian Lajne(77) i Rurk su ju mučili na setu. Isključili su je iz rasprava i fizički su joj štetili kako bi bila emocionalno poremećena kao i njen lik u filmu.

 

scena iz devet i po nedelja
scena iz devet i po nedeljafoto: Profimedia

 

Na setu filma 'Kramer protiv Kramera', lik Dastina Hofmana (81) ošamario je lik Meril Strip (69).

 

Kada se snimao 'Istrebljivač', Harison Ford (76) je već iza sebe imao dve uspešne franšize, a Sin Jong (58) je snimala tek svoj treći film. Međutim, iako je ona bila na početku karijere, Harison ju nije podržavao kako je ona mislila da hoće.

 

Kada si u svojim dvadesetima, nadaš se da će 'vodeći' čovek reći 'Sve je ok, radiš sve dobro', ali Harison nije bio posebno velikodušan - rekla je Sin.

 

Njihovu ljubavnu scenu su na setu nazvali 'scena mržnje'.

 

Iako su Anđelina Džoli (43) i Džoni Dep (55) vrhunski glumci, u filmu 'Turist' iz 2010. nisu imali nimalo hemije i to se primetilo na ekranu. Kako su tabloidi u to vreme pisali, Anđelini je smetala Depova kosa i htela je da je skrati, a on je to odbijao. Takođe, smetala su joj i njegova kasnonoćna partijanja.

 

anđelina i džoni u filnu turista
anđelina i džoni u filnu turistafoto: Profimedia

 

U romantičnom filmu devedesetih 'Volim nevolje', glavne uloge su imali Džulija Roberts (50) i Nik Nolt (77) koji su jedno drugome išli na živce.

 

- Mrzeće me što govorim ovo, ali čini se da Nik 'skreće s puta' samo kako bi oterao ljude od sebe - rekla je tada za New York Times. Mesecima kasnije, LA Times je otkrio kako su se Džukijai Nick često svađali na setovima

 

O Dakoti Džonson (29) i Džimiju Dornanu (36) u 'Pedeset nijansi sive' postoje razne priče. Dok neki kažu da postoje dokazi da se ovaj ljubavni par nimalo ne slaže na setu, redateljka filma Sem Tejlor-Džonson (51) kaže kako je to 'samo film i posao' te da se Dakota i Džimi slažu sasvim u redu.

 

dakota i džimi u 50 nijansi siva
dakota i džimi u 50 nijansi sivafoto: Profimedia

 

Kad je film 'Sliver' ugledao svetlo dana, s njim su se odmah pojavile priče da se Vilijam Boldvin (55) našalio s ekipom i rekao da Šeron Ston (60) ima 'tanke usne i ok zadah'. Navodno se Sharon 'zainatila' i u ljubavnoj sceni ugrizla Boldvina za jezik toliko jako da nije moga neko vreme pričati.

 

šeron ston i wilijam boldvin u 'sliver
šeron ston i wilijam boldvin u "sliver"foto: Profimedia

 

Debra Vinger (63) je nakon snimanja 'Oficira i džentlmena' iskreno ispričala doživljaje. Svog ljubavnog partnera Ričarda Gira (69) nazvala je 'zidom od cigli', a redatelja Tejlora Hakforda (72) životinjom.

 

Nije mi žao što sam snimala film jer je izazvao dosta radosti u mnogim ljudima, ali je snimanje bilo podmuklo. Ne tražim mnogo kada snimam, ali trebam poštovanje koje tamo nisam dobila - rekla je Debra.

 

U 'Neki to vole vruće', Toniju Kurtisu se nije sviđalo što mora ljubiti Merlin Monro.

 

- Ljubiti nju je bilo kao da ljubim Hitlera - rekao je Toni. Navodno je ovaj par bio u vezi deset godina pre snimanja filma iako su oboje tada bili u braku s drugim osobama.

 

U filmu 'Prljavi ples', preminulog Patrika Svejzija su nervirale promene raspoloženja i smijanje Dženifer Grej (58).

 

dženifer i patrik u 'prljavom plesu
dženifer i patrik u "prljavom plesu"foto: Profimedia

 

Bila je naglašeno osećajna, nekada se rasplače ako je neko kritikuje. Nekada je imala glupa raspoložena, prisiljavala nas je da radimo scene ispočetka zato jer bi se počela smejati - objasnio je Patrik.

 

Tokom snimanja 'Romea i Julije', Kleri Dejns (39) je stekla utisak da je Leonardo Di Kprio (43) detinjast i nisu joj se sviđale njegove šale, dok je on nju smatrao napetom.

 

U poznatoj ljubavnoj drami 'Beležnica' odnos glavnih glumaca je bio toliko napet da je Rajan Gosling (37) hteo udaljiti Rejčl Mek Adams (39) sa seta.

 

- Želiš li ju maknuti odavde i dovesti drugu glumicu koja će glumiti sa mnom? Ne mogu raditi s njom. Ne dobijam ništa od ovoga - rekao je redatelju.

 

 

 

makonda-tracker