kome je suđeno

Dženifer Aniston joj je UKRALA ULOGU: Ova lepotica je trebalo da glumi u "PRIJATELJIMA" (FOTO)

0

Seriju "Prijatelji" mnogi su pratili, ali nisu znali za ovaj detalj.

dženifer aniston
dženifer anistonfoto: Profimedia

 

U 'Prijateljima', jednoj od najpopularnijih serija ikada, devojke su se borile za ulogu Rejčel Grin. Dženifer Aniston (49) je 'pomela' konkurenciju i osvojila ulogu koja joj je otvorila put prema uspešnoj karijeri kakvu ima danas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jennifer.aniston___) on

 

Glumica Tifani Tisen (44), poznata po ulozi Valeri Melon u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills', konkurisala je za tu ulogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) on

 

- Bila sam na audiciji za 'Prijatelje', za ulogu Rejčel. Ali, bila sam premlada u odnosu na sve druge glumce pa nije uspelo - rekla je Tiffani koja je tada imala svega 20 godina, a Dženifer pet godina više.

 

Iako joj nije pošlo za rukom da dobije ulogu slavne Rejčel, Tifani je ostvarila značajnu karijeru. Već je trideset godina na malim ekranima, a najprije se ostvarila kao teen zvezda.

 

Prva joj je uloga bila 1989. u seriji 'Saved By The Bell' gde je glumila Kely Kapovski. Trenutno Tifani ima jednu od glavnih uloga u Netflixovoj seriji 'Alexa&Katie'.

 

Osim Tifani, među djevojkama koje su se takmičile za ulogu Rejčel bila je i njena kolegica iz prve serije u kojoj je glumila, Elizabet Berkli (46). Kao što se vidi, ni Berkli nije zadovoljila kriterijume za 'Prijatelje', ali je ostvarila brojne televizijske uloge.

 

Dženiferina je konkurentkinja bila i Kortni Koks (54). Međutim, ona je sama osetila da bi joj bolje pristajala uloge Monike pa je tako Aniston postala Rejčel, a ona glasna kuvarica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage for Courteney Cox (@cox.courteney) on

 

Slavna serija 'Prijatelji' ima deset sezona gde se prate dešavanja šestero prijatelja. Osim Dženifer i Kortni, glave uloge su svih deset godina imali Metju Peri (49) kao Čendler, Lisa Kudrov (55) odnosno Fibi, Met Le Blank (51) je glumeo simpatičnog Džojia, a Rosa je utjelovio David Švimer (51).

 

 

 

 

 

makonda-tracker