Cena? Prava sitnica!

Kada smo pomislili da Majli Sajrus više NIKAKO ne može da nas iznenadi, na red je došla njena ROĐENA SESTRA: Pevačica na BIZARAN način rešila da UNOVČI SVOJU TUGU!

0

Mlađa sestra pevačice koja ne prestaje da šokira svetsku javnost, došla je na potpuno bizarnu ideju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlađa sestra pevačice Majli Sajrus, takođe pevačica, Noa definitivno zna kako se nositi s teškim situacijama poput prekida ljubavne veze, pa čak i na onaj, recimo šaljiv način. Savršen primer za to je njena nedavna odluka da fanovima prodaje svoje - suze u bočici!

 

Naime, osamnaestogodišnja Noa pokrenula je saradnju s jednom internet prodavnicom koja je u svoju ponudu uvrstila specijalnu kolekciju njenih isplakanih suza.

 

Reč je o bočici suza Noe Sajrus čija prodajna cena iznosila čak 12 hiljada dolara, a koje su bile dostupne 48 sati.

 

- Bočica sadrži približno 12 suza Noe Sajrus isplakanih od tuge. Ne preporučuje se konzumiranje sadržaja jer su suze slane i bilo bi prečudno da pijete tuđe suze - stajalo je u opisu proizvoda.

 

Pretpostavlja se da je Noa suze isplakala nakon raskida s reperom Lil Xanom koji ju je optužio za prevaru i s kojim je raskinula preko Instagrama.

 

Zanimljivo je i da je nedavno objavila novi album naziva "Good Cry" pa je lako moguće da je sve zapravo deo dobro osmišljene promocije.

 

 

makonda-tracker