preromantično

Zajedno su već tri decenije, a i dalje pevaju jedno drugom: Holivudski par koji ima brak za primer

0

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik slove za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu, a juče je srećan par proslavio 30 godina braka, uz pesme u slavu njihove ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svoju 30. godišnjicu braka su proslavili pesmom "To Love Somebody" čuvenog sastava Bi Džiz, piše Stil.

 

Bejkon je postova taj presladak video na svoj Instagram profil uz reči "30 godina sa ovom neverovatnom ženom. Ona je muzika mog života."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Sedžvik je uzvratila porukom na svom Instagram profilu gde je okačila zajedničku fotografiju i tekst "30 godina (juče). Srećna žena."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Par se upoznao na setu TV filma davne 1988. godne "Lemon Sky" ali njihovi putevi su se ukrstili i mnogo godina ranije kada je Kira, tada dvanestogodišnja devojčica naletela na devetnaestogodišnjeg Kevina Bejkona u supermarketu posle njegove predstave. Danas, Kira i Kevin imaju dvoje zajedničke dece: Trevisa (29), Sosi (26) koja je i sama postala glumica i trenutno tumači ulogu u hit tinejdžerskoj seriji " 13 Reasons Why".

 

I Kevin i Kira su u jednom intervjuu dali saveti svojim obožaveteljima da ne slušaju ljubavne savete poznatih ličnosti - ali kada njih dvoje pričaju o lubavi i braku - mi slušamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

U intervjuu iz 2012 godine, poznati par je otkrio da im je oboma njihov seksualni život veoma važan i da se i dan danas veoma privlače.

Kada uđe u prostoriju, ja sam još uvek - mislim, moje srce krene da lupa ubrzano i pomislim "Kako je sladak i privlačan. To je bukvalno prva stvar na koju pomislim. On je za mene i dalje misterija i kako starimo zajedno osećam u isto vreme i strah i uzbuđenje."

Naravno, priznaju da su imali svoje uspone i padove tokom godina, kao i svaki par. Ali većinu vremena, Kevin i Kira jednostavno uživaju u društvu jedno drugog.

Biti sa Kirom za mene je to najprirodnija stvar," jednom je izjavio Bejkon. "To je najlakši aspekt mog života. Znam da mi nije potrebna plaža ili rum servis da bih bio srećan."

Želimo ovom predivnom paru još mnogo godina sreće!

 

 

makonda-tracker