rat ne prestaje

KO JE KOME I KOLIKO DUŽAN? Anđelina tvrdi da Bred Pit izbegava plaćanje alimentacije, on smatra da mu duguje 8 miliona dolara

0

Preganjanje bivših supružnika i dalje traje...

i dalje na sudu
i dalje na sudufoto: Profimedia

 

Anđelinin advokat je u sredu dao saopštenje za medije u vezi borbe za alimentaciju koja je i dalje traje u kom stoji da Bred u protekle dve godine nije ispunio svoju dužnost kada je izdržavanje dece u pitanju.

 

Glumčevi advokati su uzvratili udarac tvrdeći da je Bred dao Anđelini 1,3 miliona dolara za račune i pozajmio joj 8 miliona kako bi joj pomogao da kupi novu kuću.

 

Nakon toga, advokati Džolijeve su se ponovo oglasili rekavši da je glumica odlučila da se iseli nakon incidenta 2016. godine koji je doveo do razvoda. Naime, Bred je tada navodno verbalno napao njihovog najstarijeg sina Medoksa. Pošto je Bred odlučio da zadrži kuću u kojoj su živeli, Anđelina ga je zamolila da učestvuje u kupovini nove kuće za nju i decu, ali joj je Bred umesto toga dao zajam za koji će joj obračunati i kamatu. Ali pozajmica, koju Anđelina planira da vrati, nije alimentacija i ne može se smatrati izdržavanjem dece.

 

U izjavi stoji i da Anđelina traži od Breda da plati polovinu dečijih troškova, koje je ona od njihovog razlaza uglavnom snosila sama.

 

 

makonda-tracker