ubistvo, nesrećan slučaj ili nešto treće...?

Najveće MISTERIJE Holivuda: Ove zvezde preminule su pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima, a njihove smrti i danas INTRIGIRAJU svetsku javnost!

0


Holivud je uvek privlačio pažnju svetske javnosti svojim sjajem i bogatstvom, ali su podjednako popularne nerešene misterije u kojima su glavne uloge odigrale neke od zvezda američkog filma i muzike.

foto: Profimedia


Natali Vud


Glumica koja je delila bioskopsko platno sa Džejms Dinom u "Buntovniku bez razloga" je 29. novembra 1981 krenula na izlet jahtom sa mužom Robertom Vagnerom i kolegom Kristoferom Vokenom.

 

Nakon burnog noćnog pijančenja Vagner i Voken su se posvađali, a Vudova je otišla da spava. Po Vagnerovoj priči, kada je otišao da svojoj ženi poželi laku noć, nje nije bilo. Neoliko sati kasnije je Vudova pronađena kako mrtva pluta u vodi.

 

Iako je smrt okarakterisana kao nesrećno davljenje, 2011. godine je slučaj ponovo otvoren nakon navoda kapetana sa broda, Denisa Daverna, da je svađa između Vagnera i Vokena uzrok njene smrti.

 

Nakon devetomesečne istrage, smrt Natali Vud je okarakterisana kao "slučajno davljenje i druge nerazjašnjene okolnosti". Ove godine su se pojavile tvrdnje o izvesnim modricama na njenom telu koje su produžile istragu.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker