ubistvo, nesrećan slučaj ili nešto treće...?

Najveće MISTERIJE Holivuda: Ove zvezde preminule su pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima, a njihove smrti i danas INTRIGIRAJU svetsku javnost!

0


Holivud je uvek privlačio pažnju svetske javnosti svojim sjajem i bogatstvom, ali su podjednako popularne nerešene misterije u kojima su glavne uloge odigrale neke od zvezda američkog filma i muzike.

foto: Profimedia


Brus Li


Legenda borilačkih veština je svojim filmovima dostigla kultni status u Holivudu, a 32-godišnji Li se 20. jula 1973, samo par dana pre premijere filma "U Zmajevom gnezdu", sastao sa producentom Rejmondom Čou-om kako bi pričali o novom projektu.

 

Njih dvojica su se odvezli do Lijeve prijateljice, glumice Beti Ting Pej. Tamo se Brus Li požalio na glavobolju, a Pej mu je navodno dala lek Eguagezik - kombinaciju aspirina i relaksanta mišića. Nakon toga je Li odlučio da odrema i nikada se više nije probudio.

 

 

Tokom autopsije jedina supstanca pronađena u njegovom telu je bio upravo Eguagezik, a kasnije je odbačena mogućnost da je glumac imao neželjenu reakciju na relaksant mišića.

Ipak, veliki broj teorija tvrdi da je Li ubijen, a iznenadna smrt ovog sportiste i dalje intrigira ljude.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker