Iskren

Nikada nisam bio DOVOLJNO DOBAR za nju: Bili Bob Tornton otkriva pravi razlog KRAHA BRAKA sa Anđelinom Džoli!

0

U braku su proveli samo tri godine ali poznati glumac i danas se seća samo lepih stvari vezanih za Anđelinu Džoli. U svom poslednjem intervju napokon je otkrio i pravu istinu o ogrlicama s bočicama krvi, koje su oboje nosili oko vrata.

Anđelina Đoli i Bili Bob Torton
Anđelina Đoli i Bili Bob Tortonfoto: Profimedia

U braku su bili pre petnaest godina, u periodu od 2000 do 2003. godine a glumac Bili Bob Tornton uvek ima reči hvale za svoju bivšu suprugu Anđelinu Đžoli.

Kako je rekao, mediji im nisu bili ni najmanje blagonakloni: "Mnoge stvari koje su o nama napisane su preterane. Nije bilo tako ludo kao što se pisalo."

Time je zapravo aludirao na jednu stvar koja im je, u javnosti, obeležila brak - ogrlica s malim bočicama u kojima su nosili krv svojih partnera.

Stvar s ogrlicom bila je sasvim jednostavna. Došli smo na ideju da s olovkom se ubodemo i istisnemo tačkicu krvi u bočicu, kako bi mogli da nosimo oko vrata kada smo razdvojeni. Ali, kada je to došlo u medije, ispalo je kao da kantu krvi nosimo oko vrata", prisetio se Tornton.

Anđelina Đoli i Bili Bob Torton
Anđelina Đoli i Bili Bob Tortonfoto: profimedia

Kada je reč o kraju njihovog braka, glumac je rekao: Jednostavno smo bili sasvim različiti. Svet je njena pozornica, a ja imam strah od ljudi i javnog prostora. To je verovatno i jedini razlog zašto više nismo zajedno. Jednostavno smo odabrali svako svoj put u životu".

Bili Bob Tornton je već govorio o svom braku sa Anđelinom Đžoli i to tokom 2016. godine, nakon što je ona podnela papire za razvod od Breda Pita.

"Nikada se nisam osećao dovoljno dobrim za nju", rekao je tada, dodajući kako se nikada nije osećao prijatno u Holivudu, okružen bogatašima i "važnim" ljudima, a danas je u braku s Koni England s kojom ima 13-godišnju ćerku Belu.

 

makonda-tracker