malo je preterao

Dečko Rite Ore javno pevačici grickao i lizao stopala, a njena nova pesma govori o ličnom seksualnom životu sa ženama i muškarcima (VIDEO)

0

Ona nema više intimu i ne krije ko je...

Rita Ora u Toskani
Rita Ora u Toskanifoto: Profimedia

Pevačica albanskog porekla Rita Ora (27) trenutno je na odmoru s dečkom, muzičarem Endruom Vaton (27) u italijanskoj regiji Toskani. Par uživa provodeći dane na plaži gde su se potpuno opustili te je Endru u jednom trenutku počeo da ljubi i sisa nožne prste Riti.

 

Pevačica se pohvalila fotografijama u bikiniju na kojima je 'isključila' dečka, a istakla je kako je izašla njena nova pesma 'Girls' s reperkom Kardi Bi (25). Obožavatelji su komentarisalii kako Rita izgleda predivno i poput bombone te da je bilo vreme da 'pokaže malo više kože'.

 

- Ne mogu da verujem da tvoj dečko ima fetiš na stopala i zanemaruje ostatak tvog tela. Koja šteta, napisao je fan.

 

Rita je objavom pesme 'Girls' zainteresirala javnost jer tekst govori o njenim seksualnim iskustvima s muškarcima i ženama.

 

- Znala sam da će ljudi primetiti to. Nekako sam 50 posto zainteresovana za muškarce, a ostalih 50 posto za žene. Neću skrivati ko sam. Radiću šta želim i tako će jednostavno biti, ispričala je nedavno pevačica.

 

 

 

 

makonda-tracker