robovanje ishranom

Najbizarnije dijete svih svetskih zvezda: Madona tvrdi da je vazduh dovoljan, ona samo miriše hranu!

0

Za mnoge svetske zvezde niste ni slutili koje režime ishrane primenjuju, verujemo da će vas ovo šokirati.

Madona
Madonafoto: Prodfimedia

Ovo je lista najneobičnijih metoda pomoću kojih poznati gube kilograme.

 

Natali Portman

 

Za ulogu baletske plesačice koja ima probleme s težinom, Natali je morala da ima oko 37 kilograma. Da, 37! Njena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči strašno, ali ta uloga joj je donela Oskara.

 

Bijonse

 

Bijonse je odbijala da jede krutu hranu zbog gubitka dodatnih 7 kilograma za ulogu u filmu „Dreamgirls“. Dve sedmice samo je pila vodu s limunovim sokom, kajenskim biberom i javorovim sirupom ponekad dodajući sveže povrće na vrh. Rezultat je bio neverovatan, ali je priznala da se više ne usuđuje to da ponovi.

 

Metju Mekonahi

 

Za 4 meseca ekstremno stroge dijete izgubio je više od 20 kilograma. Dijeta se temeljila na puno tečnosti i na proteinima, a glumac kaže da je psihološki pritisak bio najteži deo dijete.

 

Riz Viterspun

 

Riz se okrenula popularnoj ishrani utemeljenoj na dečjoj hrani kako bi došla u formu nakon porođaja. Tajna je jednostavna: kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuje da se nećete prejesti.

 

En Hatavej

 

Uloga fabričke radnice koja umire od tuberkuloze u filmu „Les Miserables“ zahtevala je odgovarajući izgled. En je bila na dijeti od samo 500 kalorija. Jela je 2 porcije suvih zobenih pahuljica, nekoliko rotkvica i malo humusa. Strašno!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker