cry baby?

Šta se desilo s lepim Džonijem?! Fanovi zabrinuti za zdravstveno stanje glumca koji u poslednje vreme ne liči na sebe

0

Na fotografijama nedavno objavljenim na društvenim mrežama Džoni Dep izgleda veoma loše - jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca drastično je smršao i izgleda oronulo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotografije koje su nedavno osvanule na društvenim mrežama uznemirile su fanove Džonija Depa širom planete.

 

Slavni glumac izgleda umorno, mršavo i reklo bi se bolesno, što je izazvalo lavinu zabrinutih komentara njegovih obožavalaca.

 

 

A post shared by Violetta❤️ (@violet_loveit) on

Molim se za Džonija, nadam se da je ok i da je ovo sve za potrebe nekog filma, napisao je jedan od brojnih fanova koji su komentarisali nove fotografije glumca.

 

 

A post shared by Adorofilme & Séries (@adorofilme) on

Neki fanovi nasuprot tome smatraju da je Džoni dobro i da ne bi bio na turneji sa svojim bendom Hollywood Vampires da ima problema sa zdravljem.

 

Hollywood reporter zaključuje da je Dep u poslednje vreme u žiži interesovanja javnosti zbog privatnih problema. U januaru je podneo tužbu protiv svojih bivših menadžera optuživši ih za prevaru i nemar. U maju su njega tužila dva bivša telohranitelja, tvrdeći da im nije isplatio plate, nezakonito ih je otpustio i bavio se raznim nelegalnim radnjama.

 

Pored ovih pravnih problema, Dep je imao i druge privatne probleme. Pre dve godine, 2016, umrla mu je majka. Prošle godine je završio brakorazvodnu parnicu sa Amber Herd, kojoj je isplatio 7 miliona dolara. Ona ga je optužila za nasilje u porodici, a novac koji je dobila uplatila je u dobrotvorne svrhe. Mediji su se mnogo bavili i njegovim navodno katastrofalnim finansijskim stanjem, pišući da je Džoni na rubu bankrota.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Uprkos tome, Dep snima čak četiri filma i često nastupa sa bendom i nema namere da ikome polaže račune o tome kako izgleda.

 

 

 

 

makonda-tracker