veliko srce

Nadam se da je sad jasno da ovo sve nisam radila kako bih od Džonija izvukla novac: Amber Herd 7.000.000 dolara dala u humanitarne svrhe

1

Glumački par Amber Herd i Džoni Dep u maju 2016. godine stavili su tačku na svoj petogodišnji brak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumački par Amber Herd i Džoni Dep u maju 2016. godine stavili su tačku na svoj petogodišnji brak. Nakon toga mnogi su komentarisali da je holivudska glumica sa kolegom bila samo iz koristi.

 

 

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo donatorima u ime sve dece i porodica na čije su živote uticali velikodušnim donacijama tokom 2017. - stoji u izveštaju Dečije bolnice u Los Anđelesu.

 

Među spomenutim donatorima bila je i Amber (31), koja je, baš kako je i obećala, donirala ceo iznos koji je dobila nakon brakorazvodne parnice od bivšeg supruga Džonija Depa(54).

 

foto: Profimedia

Naime, buran razvod glumca i Amber završio se sporazumom u kojem je Dep bivšoj ženi trebalo da isplati sedam miliona dolara, a Herdova je najavila da će iznos u celosti donirati Američkom udruženju za ljudska prava i Dečijoj bolnici u Los Anđelesu, u kojoj volontira deset godina.

 

Nadam se da je sad jasno da ovo sve nisam radila kako bih od Džonija izvukla novac - izjavila je tada Amber.

 

 

Podsetimo, Herdova je zatražila razvod braka u maju 2016. i odmah posle toga dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela "nepomirljive razlike", a optužila ga je i za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u maju, kada joj je Dep navodno bacio mobilni telefon u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

 

 

makonda-tracker