postavlja granice

Adel je našla rešenje za vaspitanje deteta: Ne želi razmaženka!

0

Pevačica Adel je putem društvenih mreža čestitala venčanje princu Hariju i Megan Merkl, ali je i otkrila kako vaspitava svoje dete.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Adel je jedna od najbogatijih žena u muzičkoj industriji, ali kao nekolicina poznatih ličnosti, ne želi da razmazi svoje dete novcem, a na Instagramu je otkrila jedan trik koji joj pomaže u vaspitanju.

 

Naime, ona je objavila selfi kojim je čestitala princu Hariju i Megan Markl, ali se u pozadini vidi jedna tabla sa zvezdicama. Reč je o tabli koja prikazuje koje je poslove njen petogodišnji sin Anđelo obavio i koliko zvezdica je dobio.

 

 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Reč je o tabeli koja je podeljena na dane u nedelji i koja sa strane ima zapisane zadatke, koji su obeleženi zvezdicom kada ih maleni Anđelo obavi.

 

Zadaci, naravno, nisu ništa teško - poljubi mamu i tatu, operi zube, iznesi smeće, uradi dobro delo, jedi povrće...

 

Reč je o tabli koNazadju možete i sami da iscrtate na velikom papiru ili kartonu i možete sami da ispišete obaveze koje želite da vaše dete obavi.

 

To je sasvim jednostavan trik koji bi mogao mališanima da pomogne da svakodnevno završavaju neke lagane, ali za vaspitanje važne zadatke, jer će se gotovo svi mališani boriti da "osvoje" što više zvezdica.

 

Inače, pevačica Adel je ranije za "Veniti fer" rekla da je roditeljstvo veoma teško.

 

Volim svog sina više od svega, ali na dnevnom nivou, da imam minut ili dva, volela bih da radim šta god želim, kad god želim. Svakog dana se tako osećam.

 

U jednom intervjuu je rekla i da je mislila da će roditeljstvo biti lakše, ali uopšte nije.

 

 

 

makonda-tracker