#countdown

U susret 60. dodeli muzičkih nagrada: 10 veličanstvenih momenata sa Gremija (FOTO, VIDEO)

0

Dodela Gremija - uvek spektakul! Mnogo pre nego što je rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest "srušila internet", mnogi momenti sa ove dodele muzičkih nagrada učinili su upravo to. Na primer, Versaćeova haljina koju je nosila Dženifer Lopez ušla je u istoriju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Dženifer Lopez u haljini modne kuće Versaće, moemnat iz 2000. godine

 

Kad se Džej Lo tada pojavila na crvenom tepihu, zvuk fotoaparata nije prestajao i ništa se sem toga nije moglo čuti, svi su zanemeli od oduševljenja! Do tada neviđeni dekolte šokirao je okupljene, a iako je internet tada tek bio u začecima, ona ga je sasvim sigurno srušila. Versaćeova haljina tom prilikom ušla je u istoriju.

foto: Profimedia

2. Kanje "izvodi Kanjea" sa Bekom, momenat iz 2015. godine

 

Kad je Bek osvojio nagradu za najbolji album, Kanje Vest odlučio je da se našali, pa je pohrlio na binu. Svi su mislili da će ponovno "izvesti Kanjea", odnosno prekinuti Beka kao što je Tejlor Svift na dodeli MTV nagrada, kada je rekao:

Dozvoliću ti da završiš, ali Bijonse ima jedan od najboljih videa svih vremena."

Kanje je ipak odustao, a Bek je bio prilično razočaran.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

3. Adel se izvinjava Bijonse, momenat iz 2017. godine

 

Kad je Adel protekle godine osvojila nagradu za najbolji muzički album čak je i ona bila šokirana. Svi su očekivali da Bijonse pobedi sa albumom "Lemonade". Adel je zato tokom svog govora počela da plače i priča kako je Bijonse trebalo da dobije Gremi, objašnjavala koliko je "Lemonade" genijalan album... Takođe, slomila je svoju nagradu na pola, te uspela da rasplače u javnosti kraljicu Bi.

4. Lejdi Gaga u jajetu, momenat iz 2011. godine

 

foto: Profimedia

Lejdi Gagu su na nosilima preko crvenog tepiha nosili plesači, a ona je tek na bini izašla iz jajeta. To je bio "Born This Way" "period", a njeno red carpet izdanje jedno je od nezaboravnih.

 

foto: Profimedia

5. Niki Minaž, kardinal i egzorcizam, momenat iz 2012. godine

 

foto: Profimedia

Niki je na crveni tepih stigla ogrnuta dugačkim crvenim plaštom, ruku pod ruku sa čovekom koji je bio obučen kao kardinal. Izvodila je pesmu "Roman Holiday", a nastup je bio osmišljen kao ceremonija egzorcizma. Scenografija je bila postavljena tako da izgleda kao katolička crkva, te tako izazvala lavinu negativnih komentara.

 

foto: Profimedia

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker