poslala snažnu poruku

Rekla NE glamuru: Glumica nasred crvenog tepiha u Kanu uradila nešto što se nijedna njena koleginica NIKADA ne bi usudila! (FOTO)

2

Kristen Stjuart odlučila je da na kanskom festivalu izuje cipele na štiklu i prošeta bosa, a za to je imala odličan razlog.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

2015. godine je stigla nezvanična informacija da na crvenom tepihu žene ne smeju da se pojave bez visokih štikli, pa je popularna glumica, poznata po "Sumrak" sagi odlučila da protestuje.

 

- Nekada su sve žene morale da nose haljine, srećom sada nije tako. Ljudi se previše uzbude kada vide da ne želiš da nosiš štikle - rekla je jednom prilikom Kristen za strane medije.

 

foto: Profimedia

Kristen je za ovu priliku poput većine svojih koleginica ponela čuveni model "So Kate" slavnog kreatora Kristijana Lubutana, čije cipele pored "etikete" najglamuroznijih, važe i za jedne od najneudobnijih.

foto: Profimedia

Čuveni kreator nikada te tvrdnje nije poricao, pa je više puta do sada izjavljivao da kada je kreiranje cipela u pitanju, udobnost mu nije na prvom mestu. Uprkos tome, milioni dama širom sveta opčinjeni su njegovim kreacijama, a među njima i veliki broj poznatih ličnosti, pa je čuveni crveni đon često viđen "gost" na najglamuroznijim svetskim događajima.

 

 

makonda-tracker