zablistala na met gali

Versace haljina šivena 600 SATI, Louboutin cipele kreirane SPECIJALNO za nju i torbica koja krije VELIKU TAJNU: O stajlingu slavne Blejk Lajvli mediji s razlogom NE PRESTAJU DA PIŠU!

1

Američka glumica Blejk Lajvli (30) zablistala je nedavno na Met Gala ceremoniji, na koji je došla bez supruga Rajans Rejnolda, pa su zli jezici odmah počeli da pričaju kako je njihov brak u krizi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uz Versaće haljinu za koju je kreatorima trebalo navodno preko 600 sati da je naprave, glumica je ponela malenu torbicu koju mnogi nisu primetili na prvi pogled. Ali, upravo ta tašnica je otkrila jednu veliku tajnu.

 

Blejk je nosila torbicu na kojoj su bili izrađeni inicijali "B" i "R" kao prva slova njenog i imena njenog supruga, slova "Dž" i "I" su inicijali imena njihove dece Džejmsa i Ines, a preko cele torbice ispisano je prezime njenog supruga.

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Time je bacila senku na tvrdnje da se razvodi od svog dugogodišnjeg supruga.

Kada je objavila fotografiju na Instagramu napisala je simpatičan komentar "Povedite vašu porodicu na posao...".

 

foto: Profimedia


Glumica je na crvenom tepihu prošetala i nakit vredan 1,5 miliona funti, prstenje ukrašeno dijamantima i rubinima, dijamantske minđuše i zlatne narukvice, kao i specijalno za nju dizajnirane sandale optočene dragim kamenjem sa potpisom Kristijana Lubutana, najpoznatijeg svetskog dizajnera luksuzne obuće, sa kojim se glumica te večeri i pojavila na crvenom tepihu.

 

makonda-tracker