TEŽAK POČETAK

Od siromašne Ruskinje do najpoznate holivudske zvezde: Životna priča lepe Irine Šajk (FOTO)

0

Kada je imala 14 godina, njen otac Valerij Šajkhislamov iznenada je preminuo. Brigu nad njom potom je preuzela baka Galina, očeva majka, koja joj je bila najveći uzor

foto: profimedia
foto: profimedia

Odrasla je u siromaštvu, vršnjaci su je zadirkivali zbog izgleda, a kada je prvi put aplicirala za američku vizu odbijena je zbog svojih muskimanskih korena.

Da bi postala jedna od najtraženijih manekenki, morala je da prođe mnoge prepreke, i to uz dosta sreće.

 

Irina je rođena u zagađenom gradu Jemanželinsku, gde je odrastala u siromaštvu.

To je prelep grad, ako nosite masku - rekla je ona jednom prilikom.

Kada je imala 14 godina, njen otac Valerij Šajkhislamov iznenada je preminuo. Brigu nad njom potom je preuzela baka Galina, očeva majka, koja joj je bila najveći uzor. San o bekstvu iz Rusije Irini je počeo da se ostvaruje kada je njena majka slučajno videla oglas za lokalnu školu lepote na autobuskoj stanici.

 

Povela je Irininu sestru Tatjanu, a vrata pored vodila su do agencije za modeling. Osoblje je primetilu Irinu dok je čekala mamu i sestru i odmah su znali da su u naleteli na nešto posebno.

Ja sam u stvari htela da postanem novinarka. Ali, kako god da sam zamišljala svoj budući život, nekako sam bila sigurna da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da mi je to sudbina.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker