umetnost razvoda

Sreća u nesreći: Na aukciji koju je organizovao na dan razvoda, slavni glumac zaradio skoro četiri miliona dolara

0

Slavni glumac Rasel Krou uspeo je da zaradi od svog razvoda, organizujući aukciju predmeta koje nosio u filmovima tokom zajedničog života sa sada već bivšom suprugom, a tom prilikom inkasirao je tri miliona i sedamsto hiljada dolara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rasel Krou, čuveni holivudski glumac, uspeo je da zaradi na sopstvenom razvodu. Naime, Krou je odlučio da na aukciji ponudi predmete iz svoje privatne kolekcije. Nazvana "Umetnost razvoda", aukcija je bila pun pogodak.

foto: Profimedia

Baš na dan kada je proslavio 54. rođendan i kada bi mu bila godišnjica braka sa sad već bivšom suprugom Danijel Spenser, Krou je na aukciji izložio više od 200 predmeta iz svoje filmske karijere i bračnog života. On je ponudio, i bisere za svakog kolekcionara - repliku rimske kočije iz ,,Gladijatora", martinke iz filma Romper Stomper, britansku mornaričku uniformu iz ,,Gospodara i zapovednika", oklop i oružje iz „Gladijatora“, filmske kostime, čitavu kolekciju sitnica iz filma „Poverljivo iz Los Anđelesa“...

Osim filmskih suvenira, Krou je rasprodao i automobile, motore, gitare, umetničke slike, nakit i druge vrednosti koje ga podsećaju na brak sa Danijel Spenser.

Krou je tim povodom za ,,Dejli Telegraf" izjavio:

Iako smo razdvojeni već pet godina, naš razvod je zvanično zaključen početkom aprila. Verujem da oboje želimo da se otarasimo ovih predmeta. Znam da oni imaju veliku emotivnu, pa i materijalnu vrednost, ali sa praktične strane, meni to znači da ću se otarasiti tri pune sobe stvari koje više nikada neću morati da čistim, osiguravam, štimujem ili selim.

Krou i Danijel venčali su se 2003 godine, a rastali su se devet godina kasnije. Imaju dva sina koji žive sa majkom, ali ih Rasel Krou, po dogovoru, redovno viđa.

makonda-tracker