prošlost ga proganja

Izronili problematični snimci: Trudna Kloi Kardašijan u centru novog skandala (VIDEO)

0

Kloi Kardašijan našla se u prilično nezavidnoj situaciji - tokom poslednjih dana trudnoće prinuđena je da brine o vernosti oca svoje bebe

foto: Profimedia

Izronio je snimak od 7. oktobra 2017. godine na kom Tristan Tompson ljubi dve devojke, a potom i odlazi u hotel sa jednom od njih. Kloi Kardašijan vrlo brzo treba da se porodi, a već je nastala gungula u javnosti, koja pokušava da sazna nepoznate detalje oko ove prevare.

Как оказалось, Тристан Томпсон #tristanthompson уже изменял Хлои Кардашян #khloekardashian ранее.?В сеть слили еще одно видео-доказательство, которое было записано 7 октября 2017 года в одном из клубов на Манхэттене (тогда Хлои была на 3 месяце беременности). На нем баскетболист окружен тремя девушками: одну он целует, другую трогает, а третья сидит рядом. Кстати, скорее всего на обоих роликах ( октябрь 2017, апрель 2018) брюнетка -это стриптизерша 28-летняя Лани Блэр. Как поступит Хлои: простит, забудет или прогонит.. .Никто не знает. Многие интернет-пользователи посчитали, что Хлои настигла карма. Отмечу, Тристан Томпсон бросил бывшую девушку Джордан Крейг беременной. ___ Больше фото?на нашем Telegram канале-ССЫЛКА в шапке профиля✨Подписывайтесь на него? #people__stars#gossip#новостизвезд#новости#celebritynews#fashion#kimkardashian#сплетни#khloekardashian#starlife#bestoftheday#celebs#celebrity#celebritystyle#шоубиз#шоубизнес#happyfamily#famous#richlife#селебрити#знаменитости#мамочки#kendalljenner#pregnancy#kuwtk#kourtneykardashian

A post shared by ⭐️HOLLYWOOD/НОВОСТИ ЗВЕЗД⭐️ (@people__stars) on

Saznalo se koja to devojka ljubi Kloinog partnera i oca njene bebe. U pitanju je Instagram model Lani Bler, koja je ubrzo po izbijanju skandala učinila svoj Instagram profil privatnim.

@laniblair ?? #laniblair

A post shared by Igprettyface (@igprettyface) on

Izvor koji je snimio video želeo je da ostane anoniman, ali je podelio reči sažaljenja prema Kloi, jer je bila trudna kada se ovo sve dogodilo:

Osećam se tužno zbog Kloi jer je tužna i želim da zna za ovo, ali istovremeno i ne želim. Misljim da se njihovim fanovima neće dopasti ovo što vide."

Tompson je poznat po tome što je 2016. godine prekinuo vezu sa tada trudnom devojkom Džordan Kreg. Njihovo dete rodilo se decembra 2016. godine.

makonda-tracker