Čista hemija

Odjednom je samo potrčala ka meni: Rijana saletela poznatog glumca nasred ulice

0

Slavni Aron Pol, koji nam je kao Džesi Pinkman oteo srca svojim udelom u uzbudljivoj i potresnoj životnoj priči Voltera Vajta u seriji Breaking Bad (Čista hemija), proslavio je 10 godina glume i tom prilikom otkrio zanimljive detalje o svom poznanstvu sa Rijanom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno, glumac je proslavio desetogodišnjicu bavljenja glumom tako što je gostovao u emisiji Džimija Falona i govorio o filmskom upoznavanju sa Rijanom.

Bio sam na jednom događaju i ulicom je pored mene vozio SUV, koji se zaustavio, zadnja vrata se otvaraju, kad iz njih iskače Rijana. Mislim se: ‘Bože, evo je Rijana.’ I bukvalno počinje da trči ka meni. Pomišljam: ‘Nije moguće da trči ka meni’ A onda me je obgrlila i rekla: ‘Morala sam da te upoznam, treba mi i dokaz’ A onda su nas paparaci uslikali, a ona mi je ulepšala život."

foto: Profimedia

Ukoliko neko sumnja u priču, Rijana je lično tvitovala njihovu sliku, uz reči:

Moj život je sada potpun!"

Posle toga,Aron Rijana nastavljali su da se slučajno susreću. Tako je gledao njen nastup na Super Bol zabavi i kune se da je Rijana počela da peva svoj hit "Stay" njemu lično. A čak je i njegova žena, Loren Pol, primetila vezu, kada mu je ushićeno rekla da Rijana peva njemu.

Možda je samo gledala u mom pravcu, ali uvek pričam da je pevala samo meni", kaže glumac.

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker