srećan rođendan, Bruse

Zauvek mačo: Brus Vilis uprkos godinama i dalje privlači pažnju javnosti

1

Svetski popularna filmska zvezda i po mišljenju mnogih oličenje mačo muškarca Brus Vilis 19. marta puni 63 godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je zašao u sedmu deceniju, glumac koji će većini ostati upamćen po ulogama u filmskom serijalu "Umri muški", ali i po ulogama u filmovima "Peti element" ,"Armagedon", "Dvanaest majmuna" ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

 

Nedavno je Vilis potvrdio da je u toku rad na šestom nastavku planetarnog filmskog hita "Umri muški". On je u jednoj popularnoj TV emisiji rekao da ide u Kaliforniju da vidi kakav je scenario i da još nije odlučio da li će prihvatiti ulogu. Poznavaoci prilika u svetu filma smatraju da je vrlo verovatno da će tako i biti.

 

 

foto: Profimedia

Kako su mnogi svetski mediji pisali još pre dve godine, ovaj poslednji deo sage o avanturama policajca Džona Meklejna biće podeljen na dva dela. Radnja prve polovine filma, čije će ime najverovatnije biti "Umri muški: Godina prva", biće smeštena u 80-te godine prošlog veka i baviće se počecima Meklejnove karijere. Ostatak filma biće smešten u današnje vreme. Odabir glumca koji će glumiti mladog Meklejna je još uvek u toku.

 

Prema poslednjim najavama, publika u Srbiji će uskoro moći da pogleda Vilisa u glavnoj ulozi u „rimejku“ akcionog filma iz 70-tih godina nazvanom "Death Wish".

 

 

 

makonda-tracker