bolan raskid

Điđi Hadid i Zejn Malik: Teško nam je, imali smo savršenu vezu

0

Savršen par objavio je raskid 13. marta posle dve godine zabavljanja. Priča se da je razlog njihovog raskida to što su oboje previše zauzeti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zejn je 11. marta na istagram izbacio fotografiju na kojoj se vidi da uživa i napisao: "Sunce sija, vreme je odlično". Ali 13. marta sa fanovima na isntagramu podelio je selfi i napisao: " Kada ti život da limun, uhvati ga da te ne pogodi u facu", što su fanovi protumačili kao znak da su počele nevolje u raju.

Điđi i ja smo imali veoma zanimljivu vezu, punu ljubavi, i ja nju poštujem i volim kao ženu i kao prijatelja. Zahvalan sam fanovima što poštuju ovu tešku odluku i sto imaju razumevanja za to što nam je sada potrebno malo privatnosti. Volim vas sve" , izjavio je Zejn.

 

 

foto: Profimedia

Ne postoje reči koje mogu da opišu kako se dvoje ljudi koju su bili zajedno osćaju nakon raskida i šta su sve zajedno doživeli u vezi, i ne samo u vezi ,nego u životu generalno. Zauvek ću biti zahvalna na vremenu, ljubavi i životnim lekcijama. Njemu želim sve najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja," izjavila je Điđi na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker