iznenadila javnost

Retko govori o svom ljubavnom životu, a sada je otkrila više nego ikad: Dženifer Lorens šokirala priznanjem o seksualnosti i strahovima

0

Glumica Dženifer Lorens (27) retko govori o svom ljubavnom životu, ali sada je otkrila neke detalje koji su iznenadili sve.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime ona je sada po prvi put javno priznala da je zapravo veoma povučena, aseksualna i da ima brojne strahove.

 

- Možda govorim kao da mi se sve to mnogo sviđa i delujem vrlo seksi, ali zapravo ništa ne preduzimam kada treba da dođe do akcije - otkrila je glumica za "The Sun".

 

Dženifer je zatim otkrila još jedan detalj, koji je sve šokirao.

 

- Zapravo imam veliki strah od polno prenosivih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera pre odnosa slala na lekarska testiranja.

 

Takođe rekla je da ne voli bilo kakav fizički kontakt, i da mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.

 

- Trenutno nisam u vezi, tako da dugo nisam imala odnos ni sa kim. Teško je imati vezu u ovom svetu. Volela bih uskoro da pronađem nekoga, i budem srećna - objasnila je Lorensova.

 

Inače, ona je poslednju vezu s režiserom Darenom Aronofskim okončala u decembru prošle godine, a kao razlog je navela preveliku razliku u godinama.

 

 

makonda-tracker