privlači pažnju na svakom koraku

Anđelina Džoli: Moja ćerka ima crnogorski šmek!

0

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli nedavno je na dodelu Eni nagrada došla u pratnji kćerki Zahare (13) i Šajlo (11).

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je Džolijeva ceremoniji prisustvovala zbog svog animiranog filma “Breadwinner”, pažnju javnosti najviše je privukla njena mlađa kćerka Šajlo.

 

Šajlo je, zahvaljujući kratkoj frizuri dovedenoj do savršenstva, crnim sakoom i pantalonama, kao najstarije biološko dete glumice i Breda Pita ponovo pokrenula glasine o njenom polnom identitetu.

 

Džolijeva je Veniti feru 2012. godine rekla da Šajlo ima “crnogorski šmek” i preferira da nosi odeću za dečake, kao i da ona i Pit nemaju problema sa tim.

 

foto: Profimedia

– Šajlo, čini nam se, ima neki crnogorski šmek, oblači se kao tamošnji ljudi. Voli trenerke, sakoe, tako da obično nosi sako u kombinaciji sa pantalonama ili trenerkom. Voli da se oblači kao dečak i želi da bude dečak, pa smo zato morali da joj skratimo kosu. Voli da nosi sve muško – kazala je tad glumica.

 

Pit je 2008. godine rekao voditeljki Opri Vinfri da Šajlo želi da je zovu Džon.

 

– Želi da je oslovljavamo tako. Džon ili Piter, tako da je nešto vezano za Petra Pana. Zato moramo da je zovemo Džon. Ako je pitam – Džone, želiš li sok od narandže, ona će odmah odgovoriti. To su neke stvari koje su verovatno simpatične roditeljima, ali ne i drugim ljudima – rekao je Pit tada, pišu Novosti.


 

 

makonda-tracker