ljubav cveta!

Potvrdili su ono o čemu se priča mesecima: Fotografija kojom je Selena Gomez prikupila više od 9.000.000 lajkova!

0

Iako još od jeseni znamo da su mlada pevačica i glumica i Džastin Biber ponovo par, čekali smo da svoju vezu potvrde i na Instagramu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

To se napokon i desilo! Pevačica je na društvenoj mreži čestitala svom dečku rođendan na suptilan, ali i presladak način, a iako na prvi pogled na fotki verovatno nećete uočiti Bibera, kada se dobro zagledate, videćete ga.

 

- Prvog marta 1994. godine rodio se neko koga znam i ko je superkul - napisala je Selena uz objavu na kojoj leži i smeje se dok preko lica ima polaroid fotografiju sebe i Džastina dok se ljube.

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Iako svog dečka nije označila, to nije bilo ni potrebno jer ne treba da budete detektiv da biste otkrili da je Biber istog dana proslavio svoj 24. rođendan.

 

 

Par je mesecima uspešno izbegavao paparace i jedno drugo nisu spominjali ni u intervjuima ni na društvenim mrežama, a tek su nedavno procurile njihove prve zajedničke fotke, i to s romantičnog dejta za Dan zaljubljenih.

 

Iako se neko vreme šuškalo da su ponovno raskinuli, golupčići su viđeni u jednom hotelu na Beverli Hilsu gde celo vreme nisu skidali ruke jedno s drugog.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Selena i Džastin prvi put su viđeni zajedno davne 2010. godine, kada su oboje još bili tinejdžeri, a njihovu vezu obiležili su brojni raskidi. Ali nakon što je Selena raskinula 10-mesečnu vezu s reperom The Weekndom, našla se ponovno u zagrljaju svog bivšeg dečka i prve ljubavi.

 

makonda-tracker