ne slaže se s njenim izborima

Završila u bolnici zbog ćerkinog pomirenja s bivšim: Majka slavne pevačice hitno hospitalizovana, intervenisala i policija!

0

Nakon što su svi veći mediji objavili da se mlada pevačica pomirila s bivšim dečkom, njena majka morala je da se obrati lekarima, a intervenisala je i policija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Fanovi se raduju, ali ne i porodica!

 

Kako pišu američki portali, Mendi Tifi, majka Selene Gomez, prošle nedelje je hospitalizovana, a za sve je navodno kriva činjenica da je njena ćerka obnovila vezu s pevačem Džastinom Biberom.

 

Čekala je 18 meseci, ali se ipak osvetila: Romantični izlazak koji je podigao buru u Holivudu (FOTO)

 

TMZ piše da je Tifijeva pobesnela jer je Selena pružila novu šansu svom bivšem dečku, zbog čega je otišla u bolnicu na kompletan pregled. Navodno je policija posetila Mendi u hotelu u Los Anđelesu nakon što je jedan član porodice prijavio da nešto nije u redu, posle čega je ona otišla u bolnicu. Ovaj portal dodaje da je Tifijeva odvedena u bolnicu zbog tretmana, ali da nije zadržana pod šifrom 5150, koja se odnosi na nedobrovoljno psihijatrijsko zadržavanje.

 

 

foto: Profimedia

Navodno, sve je rezultat rasprave koju je ona imala sa svojom ćerkom nakon što je Selena priznala da se ponovo viđa s Biberom i da oni idu na terapiju za parove.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Tifijeva se još uvek nije oglašavala povodom ovih navoda, a juče je na Instagramu podelila emotivnu poruku o Skarlet, detetu koje je izgubila prilikom pobačaja 2011. godine.

 

 

A post shared by @kicked2thecurbproductions on

 

makonda-tracker