Tajna je otkrivena

Legendarna filmska scena nastala od jecaja iz stvarnog života: Zaista sam plakala, afera mog muža me je dotukla

0

Srceparajuća priča iz života glumice Eme Tompson, koja u filmu "U stvari ljubav" tumači lik Karen, obišla je svet brzinom svetlosti. Konačno je otkriveno zašto poznata scena u kojoj ona plače toliko boli...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Film "U stvari ljubav" mnogi gledaju iznova i iznova, te važi za jedan od omiljenih širom planete, pa i kod nas. Međutim, on je skrivao jednu tajnu, koja je sada otkrivena i koja je uspela da razneži mnoge, skoro koliko to i sam film čini.

 

Naime, za potrebe snimanja legendarne scene u kojoj Karen plače pošto shvata da je ljubav njenog života vara, glumica se poslužila emocijom iz sopstvenog života. Njen prvi muž, Kenet Brana, započeo je aferu sa Helenom Bonam Karter, što je Emi slomilo srce kao što ništa do tada nije.

 

foto: Buzzfeed.com

Ta scena, gde moj lik stoji kraj kreveta i plače, to je nešto sa čime mnogi mogu da se poistovete. Moje srce je bilo slomljeno, Ken ga je slomio, a ja sam vrlo dobro znala kakav je osećaj pronaći ogrlicu koja nije namenjena meni. Bilo je baš tako, ali dobro... svi smo kroz tako nešto prošli", izjavila je glumica.

 

makonda-tracker