Ljubav kvoterbeka i manekenke

DETALJI BRAKA TEŠKOG 540 MILIONA: 10 godina kasnije jedna od najseksepilnijih žena pokazala u čemu se UDALA! (FOTO)

0

Poznati par stao je na ludi kamen u sumrak, 26. februara 2009. godine u Santa Monici. Planiranje svadbe možda jeste trajalo samo 10 dana, ali brak uspešno "šiša" desetu godinu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Žizel Bundšen i kvoterbek Nju Ingland patriotsa Tom Brejdi proslavili su desetogodišnjicu braka u februaru tekuće godine. Par tvrdi kako je za ovakav uspeh njihove ljubavi, između ostalog, zaslužno i to što su u svakodnevnom kontaktu već 12 godina.

 

Žizel i Tom upoznali su se preko prijatelja 2006. godine i u pitanju je bila ljubav na prvi pogled.

Upoznali smo se, pogledala sam ga i on se tako nasmejao... pomislila sam - ovo je najlepši osmeh ikada", priznala je jednom prilikom manekenka.

 

foto: Profimedia

Kakvih devet godina! Volim da učim i rastem sa tobom. Srećna godišnjica braka, ljubavi!" potpisala je Žizel fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama, ujedno skidajući veo tajne sa još jednog važnog detalja.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Naime, par je venčanje planirao čitavih deset dana, a na svadbeno veselje bili su pozvani samo najbliži prijatelji i porodica. Bez obzira na to što oboje vode i te kako medijski propraćen život, javnost nikada njie videla u čemu se lepotica zapravo udala.

 

Sve do sada! Bajkovita čipkana venčanica bez rukava zaludela je čitav svet...

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

 

 

makonda-tracker