već joj se smeše milioni

Odmah ćete pogoditi o čijoj je bebi reč: Stara je 23 dana i već ima svoje karmine i senke za oči!

0

Ako ste mislili da članice klana Kardašijan-Džener gube vreme i ne kuju planove za zaradu makar dok su trudne ili se oporavljaju od porođaja, pogrešili ste.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kajli Džener je najmlađa članica najpoznatije rijaliti porodice i, verovali ili ne, sestra iz klana Kardašijan-Džener koja najviše zarađuje! Kako su početkom februara javili strani mediji, Kajlina kozmetička linija trenutno ima 386 miliona dolara, a procenjuje se da će do 2022. godine biti vredna milijardu dolara!

 

To znači da je daleko iza sebe ostavili drugu najbogatiju sestru - Kim Kardašijan, čije se bogatstvo procenjuje na 175 miliona dolara.

 

foto: Giphy.com

Naravno, Kajli ne bi mogla da se pohvali ovakvim uspehom da sve vreme ne radi naporno, a tako je bilo i tokom trudnoće. Naime, iako je njeno prvo dete - ćerka Stormi (ili, na srpskom, Olujica) - došlo na svet 1. februara, ono je već inspirisalo svoju mamu, pa je Kajli počela da priprema liniju proizvoda za šminkanje koja će biti nazvana po njenoj mezimici.

 

 

- Na ovome sam dosta radila tokom čitave trudnoće - objasnila je Kajli u snimku koji je objavila na Instagramu. - Čim smo izabrali Stormino ime, ono me je inspirisalo. Provela sam mnogo vremena radeći na ovoj kolekciji i ona je puna detalja...

 

Kao i kada je reč o ostalim kolekcijama s potpisom Kajli Džener, i ova se sastoji od nesesera, mat karmina, svetlucavih senki za oči, sjaja za usne, hajlajtera i palete senki za oči.

makonda-tracker