nije mu bilo lako

Sve je počelo duhovitim pismima: Džordž Kluni otkrio kakve je muke imao dok je zavodio lepu Amal

0

Šarmantnu advokaticu nije bilo lako osvojiti, a Džordž Kluni je iznenađujuće iskreno podelio sve detalje borbe za njeno srce.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao što je nedavno otkrio, Džordž Kluni svoju je današnju suprugu Amal Kluni upoznao je sasvim slučajno, ali bio je to sudbinski susret koji mu je obeležio život.

 

- Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao: Stižem kod tebe. Mogu li da dovedem i prijateljicu? Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti - rekao je 56-godišnjak.

 

Ali bio je to kako danas opisuje, lakši deo posla, jer pravo osvajanje lepe pravnice tek ga je čekalo.

 

Tokom svog gostovanja u emisiji Dejvida Letermana My Next Guest Needs No Introduction, Kluni se prisetio svojih prvih taktika.

 

 

- U početku sam joj pisao pisma u kojima bi rekao kako držim taoce i da mi treba advokat da me izvuče iz situacije - našalio se slavni glumac. Ali, šalu na stranu, kako je vreme prolazilo, shvatio je koliko mu se Amal sviđa i zaključio kako je vreme da preduzme i neke konkretne poteze.

 

Budući da je ona živela u Londonu, a on je u to vreme otišao tamo da snima novi film, bila je to idealna prilika.

 

- Otišao sam u London da snimam svoj novi film, a radili smo nešto u muzičkom studiju Abbey Road, što je poprilično lep doživljaj jer je tamo i orkestar od 150 članova i odmah mi je prošlo kroz glavu kako je to nešto čime je mogu impresionirati - priča u nastavku i dodaje kako je poslao Amal poruku da ga poseti na snimanju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker