prošla je čak 21 godina

Tad nije ni sanjala o svetskoj slavi: Fotografija Amal Kluni iz rane mladosti je tema dana u svetskim medijima

1

Nakon što se na internetu pojavila jedna stara fotografija ugledne advokatice i supruge Džordža Klunija, mnogi je porede s jednom slavnom damom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Amal Kluni obično viđamo na crvenom tepihu, u glamuroznim toaletama i u besprekornim izdanjima. Ipak, pre nego što je doživela ogroman poslovni uspeh, a zatim upoznala holivudskog glumca Džordža Klunija, ona je bila Amal Alamudin, devojčica koja je iz Libana došla u Englesku ne sanjajući da će jednog dana njeno ime čuti ceo svet.

 

Skoro dva meseca nije viđena u javnosti: Najnovije fotografije Amal Kluni munjevito se šire internetom

 

Sredinom devedesetih godina prošlog veka, tačnije 1996. godine, Amal je pohađala srednju školu u Ameršamu i maštala samo o tome da postane pravnica. Sledeće godine, ona je uspela da upiše čuveni Oksford i nekoliko godina kasnije, to joj je pošlo za rukom!

 

Kada je bila srednjoškolka, lepa Amal izgledala je kao svaka druga njena vršnjakinja na svetu - bez šminke, s jednostavnom frizurom i iskrenim osmehom kao najlepšim aksesoarom.

 

 

Nakon što se ova fotografija pojavila na društvenim mrežama, mnoge tviteraše ova fotografije podsetila je na fotke Kim Kardašijan iz tinejdžerskih dana. Šta vi mislite, ima li sličnosti?

 

 

makonda-tracker