duguje mu veliku zahvalnost

Detalji iz turbulentnog života Donatele Versaće koje sigurno niste znali: Nakon smrti brata odala se drogi i poročnom životu, a OVAJ čuveni pevač spasao je sigurne smrti

0

Ona je svojim radom i trudom postigla veliki uspeh u životu, ali da nije bilo jednog čoveka, sve bi bilo drugačije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reč je o Donateli Versaće koju je u svet mode lansirao njen brat Đani.

 

Već sa 11 godina je svoje prve kreacije isprobavao na njoj. Bila je najmlađi član porodice koji je već pod uticajem brata uplovila u svet modne industrije. Upravo tada je počela da blajha kosu po kojoj je i danas poznata.

 

Jedno vreme su zajedno sarađivali u okviru kompanije. Mnogi su mislili da će bogatstvo njenog brata pripasti njoj, ali ipak je Đani sve prepisao svojoj 11 godina staroj sestričini.

 

No, Donatela nije ostala bez ičega, budući da je njena firma uspešno poslovala, kao i pozamašan kapital. Iako u određenom periodu nije bila u dobrim odnosima sa bratom, Donatelu je Đanijeva smrt slomila.

 

Nakon što je ubijen na kućnom pragu, Donatela se odala drogi i bila ozbiljno navučena na kokain. Da nije bilo jednog muškarca, njen život bi se možda završio početkom dvehiljaditih godina.

 

Naime, na jednoj od privatnih žurki pevač Elton Džon joj je prišao i zabranio da ode u toalet kako bi opet uzela kokain. Nakon toga kontaktirao je kliniku za odvikavanje od droga i organizovao Donateli prevoz i sve potrebne uslove za boravak u toj ustanovi.

 

Srećom, kreatorka je prihvatila njegove savete i pristala na lečenje. Otišla je na tretman dug nekoliko nedelja i tada postala svesna života, a slavnom muzičaru i dalje duguje veliku zahvalnost za sve što je učinio za nju i što je spasao propasti i sigurne smrti.

 

Donatela je danas posvećena radu na modelima i još uvek održava veliki uspeh u svetu mode.

makonda-tracker