Da li je prepoznajete?

Nakon duge pauze i brojnih plastičnih operacija: Kristina Agilera konačno izašla u javnost i pokazala svoj novi izgled (FOTO)

0

Slavna pevačica duže vreme se nije pojavljivala u javnosti, a sada je rešila da konačno pokaže svoj novi izgled

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Tridesetsedmogodišnja pevačica često je bila na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda i čestih, drastičnih promena kilaže.

 

Ipak, nakon što se ostvarila u ulozi majke, pevačica je prestala da obraća pažnju na zlurade komentare i posvetila se roditeljstvu.

 

- Imam dečka kome se sviđa moje telo, baš kao što se sviđa i meni. Imam sina koji je srećan i zdrav i to je sve što me zanima - izjavila je pevačica pre nekoliko godina, nakon čega je na svet donela još jedno dete, ćerku Samer.

 

Međutim, čini se da je vremenom ponovo počela da razmišlja o svom fizičkom izgledu, pa je rešila da, poput svojih brojnih koleginica poseti plastičnog hirurga. Kako pišu američki mediji, Agilera je u proteklom periodu više puta zatezala lice, korigovala usne, a izvori bliski pevačici tvrde da se podvrgla i liposukciji.

 

Nastavak teksta i fotografije na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Pevačica je pre nekoliko večeri rešila da izađe u noćni izlazak, a njeno pojavljivanje oduševilo je brojne paparace koji su s nestrpljenjem iščekivali njen povratak u javnost. Ovom prilikom nastale su fotografije koje su iznenandile svetsku javnost, na kojima se vidi da pevačica sada izgleda potpuno drugačije.

 

Osim što je vidno mršavija, na pevačicinom licu takođe su vidljive promene - od zategnutog lica, podignutih obrva, do punijih usana.

foto: Profimedia

Ipak, dok jedni tvrde da joj estetske operacije nisu bile potrebne, veliki je broj onih koji smatraju da pevačica sada izgleda svežije i lepše.

 

 

makonda-tracker