godinama ih nismo videli zajedno

Razlog je užasan: Zašto Nikol Kidman nikad ne pominje decu koju ima s Tomom Kruzom?

0

Prilikom primanja brojnih nagrada, australijska glumica uvek se zahvaljuje ćerkama koje je dobila u braku s Kitom Urbanom i ne pominje decu koju ima s Tomom Kruzom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poslednja takva situacija dogodila se pre dve večeri, kada je Nikol Kidman uručen Zlatni globus i kada se ona zahvalila svom suprugu Kitu Urbanu i njihovim ćerkama Sandej Rouz i Fejt Margaret. O Izabeli (25) i Konoru (22), koje je usvojila dok je bila u braku s Tomom Kruzom, nije bilo ni reči.

 

Kako pišu svetski mediji, razlog za to mogao bi biti uticaj Sajentološke crkve, kojoj Izabela i Konor pripadaju, baš kao i njihov otac. Oni dodaju da se deo odgovora krije u dokumentarnom filmu Rašćišćavanje: Sajentologija i zatvor verovanja iz 2015. godine, u kom je implicirano da je razdor između Kidmanove i njene dece nastao upravo zbog ove religije.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Kako se već godinama šuška u Holivudu, sajentolozi veruju da tzv. supresivne osobe - one koji su napustili Crkvu - treba držati što dalje. Poznato je da je Kidmanova odbacila sajentologiju po razvodu s Kruzom, pa bi to mogao biti razlog zbog za to što njena deca nemaju nikakav odnos s glumicom.

 

 

- Odlučila sam da ne govorim javno o sajentologiji - rekla je Kidmanova za Vog 2015. godine. - Imam dvoje dece koja su sajentolozi - Konora i Izabelu - i poštujem njihova verovanja.

 

Inače, pre izvesnog vremena pojavila se glasina da je pravilo o supresivnim osobama izazvalo i to da Tom Kruz godinama ne vidi svoju ćerku Suri, koju je dobio s glumicom Kejti Holms.

 

makonda-tracker