verovali ili ne

Porođaj bez ijednog uzdaha i vriska: Bizarna sajentološka pravila kojih su se pridržavale supruge Toma Kruza

1

Tri slavne dame koje su bile u braku s glumcem Tomom Kruzom, najpoznatijim sajentologom na svetu, morale su da poštuju sulude zakone ove religije.

foto: Profimedia

Bez antidepresiva za postporođajnu depresiju

 

Tom je javno kritikovao Bruk Šilds što je zbog postporođajne depresije uzimala anitidepresive. On tvrdi da žene koje boluju od toga treba "samo da uzimaju vitamine", a zabeleženo je da je rekao: "Vi ne znate istoriju psihijatrije. Ja znam." Još jedan Kruzov klasik.

 

Šta će mu reći sajentolozi? Tom Kruz se zaljubio u mladu glumicu, smislio kako da je zavede i uspeo kao od šale

 

Bez psihijatra

 

Prethodna stavka nas vodi do toga da je Kruz potpuni kontrol frik. On ne veruje u psihijatre i tačka. Zapravo se radi o doktrini sajentologa sa kojima je skoro 30 godina. A kada Tom ne veruje u psihijatre - njegove žene ne traže pomoć ako im je potrebna.

 

foto: Profimedia

 

Porođaj u tišini

 

Tom je zahtevao da se Kejti Holms porodi u potpunoj tišini kada je rađala malu Suri. Sajentolozi veruju da glasni zvuci tokom porođaja mogu da traumatizuju bebu. Znači ništa vrištanje, uzdasi, glasno disanje, napinjanje...

 

U slučaju razvoda - bez novog dečka pet godina

 

Tokom razvoda od Kejti Holms procurela je informacija da je glumici zabranjeno da se javo viđa sa bilo kojim muškarcem pet godina, kao i da je svakom njenom dečkom u tom periodu zabranjeno da prilazi Tomovoj i njenoj ćerki Suri.

 

makonda-tracker