paparaci ih prate u stopu

Šuška se da se razvode: Dok je njen suprug šetao s nepoznatom damom, i Dženifer Aniston imala je zanimljivo društvo! (FOTO)

0

Tokom božićne kupovine, glumac Džastin Teru je bezbrižno ćaskao s ženom nepoznatom javnosti, a ni njegova supruga Dženifer Aniston nije bila sama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I slavnu glumicu očigledno je obuzela praznična euforija, ali dok mi bezbrižno jurimo po prodavnicama s kesama, ona to čini krijući se od paparaca.

 

Šuška se da su razlog deca: Dženifer Aniston i Džastin Teru pred razvodom?

 

Pre nekoliko dana, američki mediji preneli su da se četrdesetosmogodišnja glumica Dženifer Aniston razvodi od kolege Džastina Terua, s kojim je u braku nešto više od dve godine.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Par nije komentarisao ove glasine, a do sad se nisu pojavljivali zajedno u javnosti. To nisu učinili ni prilikom praznične kupovine.

 

I dok je glumac s jednom prijateljicom bezbrižno šetao i kupovao, Dženifer je imala pomalo neočekivano društvo...

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

Anistonova je, naime, za ovu priliku koristila usluge telohranitelja. Koliko joj je stalo da je paparaci ne opterećuju tokom šopinga pokazuje činjenica da ne samo što je Dženifer sve vreme nosila naočare za sunce i hodala iza telohranitelja nego je odabrala da o njenoj bezbednosti brine muškarac za glavu viši i prilično širi od nje.

 

Bred Pit konačno priznao: Najveća greška u mom životu? To što sam ostavio Dženifer zbog Anđeline

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Za to vreme, kako pišu američki mediji, Džastin je bio na drugom kraju grada, gde je s šetao s prijateljicom.

 

Ipak, par je konačno zajedno u Los Anđlesu, budući da je česta razdvojenost jedna od glavnih prepreka njihovoj bračnoj sreći, sudeći po pisanju štampe.

 

makonda-tracker